Vertektijden Chengde

VluchtAirlineNaarTijdStatus
MF2766 Xiamen Air Shijiazhuang21:04geannuleerd
G54940 China Express Airlines Shijiazhuang21:04geannuleerd
Op dit moment zijn er 2 geregistreerde vluchten die vandaag vertrekken vanaf Chengde Puning Airport in Chengde. Het aantal geannuleerde vluchten is 2 en er zijn geen vluchten met vertraging. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer G54940. Deze vlucht uitgevoerd door China Express Airlines doet er naar verwachting 1 uur en 10 minuten over om van Chengde naar Shijiazhuang te vliegen. Er vliegen op dit moment 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen van Chengde. Dit zijn onder andere Xiamen Air en China Express Airlines. Er landen nu alleen vluchten vanaf de luchthaven in Shijiazhuang.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Chengde is nu 05:04 en de tijdzone van de luchthaven is Asia/Shanghai

De vluchtinformatie van Chengde Puning Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.
To top