Paderborn Lippstadt Airport

Paderborn Lippstadt Airport is een regionale luchthaven gelegen in Paderborn, Duitsland. Het ligt ongeveer 15 kilometer ten oosten van de stad Paderborn en 35 kilometer ten westen van de stad Lippstadt. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan en wordt voornamelijk gebruikt voor regionale en binnenlandse vluchten binnen Duitsland. Het wordt ook gebruikt voor chartervluchten en voor algemene luchtvaartdoeleinden. De luchthaven heeft een terminalgebouw dat een aantal voorzieningen biedt voor passagiers, waaronder incheckbalies, bagageafhaalpunten en eet- en drinkgelegenheden. In recente jaren is de luchthaven flink uitgebreid en gemoderniseerd, waaronder de bouw van een nieuw terminalgebouw en de uitbreiding van de start- en landingsbaan.

Het wordt gebruikt door een aantal luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar verschillende bestemmingen binnen Duitsland en andere delen van Europa uitvoeren. Enkele van de luchtvaartmaatschappijen die vluchten vanuit Paderborn Lippstadt Airport aanbieden, zijn Eurowings, Lufthansa, Ryanair, TUIfly en Wizz Air. De specifieke vluchten en bestemmingen die door deze luchtvaartmaatschappijen worden aangeboden, kunnen in de loop van de tijd variëren, dus het is het beste om contact op te nemen met de individuele luchtvaartmaatschappijen of met de luchthaven voor de meest actuele informatie over vluchten en bestemmingen.

  • Nieuws over Paderborn Lippstadt Airport
  • Geen nieuws gevonden.

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
München AirportMünchen
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Cologne Bonn AirportKeulen
Antalya AirportAntalya
Aeroport de Girona - Costa BravaGirona
Alicante-Elche AirportAlicante
Malaga AirportMálaga
Münster Osnabrück AirportMünster
To top