Münster Osnabrück Airport

Münster Osnabrück Airport, ook bekend als Münster Osnabrück Airport of gewoon Münster Airport, is een internationale luchthaven gelegen in Greven, Duitsland, vlakbij de stad Münster. De luchthaven is een belangrijk luchtvaartknooppunt in het westen van Duitsland en biedt vluchten naar een aantal bestemmingen binnen Europa.

De luchthaven heeft één terminalgebouw, met een capaciteit van tot 3 miljoen passagiers per jaar. De terminal biedt een aantal voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en een duty-free winkel. Er zijn ook enkele hotels in de buurt van de luchthaven.

Münster Osnabrück Airport heeft één landingsbaan, die 3.001 meter lang is en 45 meter breed. De landingsbaan is geschikt voor vliegtuigen van alle groottes, van kleinere regionale vliegtuigen tot grote passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen. De landingsbaan is voorzien van moderne navigatiesystemen en verlichting, en voldoet aan de internationale veiligheidsstandaarden.

Münster Osnabrück Airport biedt een aantal parkeeropties voor passagiers en bezoekers. Er zijn verschillende parkeerplaatsen en parkeergarages in de buurt van het terminalgebouw, waardoor het gemakkelijk is om de luchthaven te bereiken. De luchthaven biedt ook een aantal parkeeropties om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen, waaronder korte-termijn, lange-termijn en premium parkeren.

Korte-termijn parkeren is beschikbaar op de parkeerplaatsen P1 en P2, die dicht bij het terminalgebouw liggen en geschikt zijn voor verblijven tot twee uur. Lange-termijn parkeren is beschikbaar op de parkeerplaatsen P3 en P4, die op korte afstand van het terminalgebouw liggen en geschikt zijn voor verblijven van meer dan twee uur. Premium parkeren is beschikbaar op de premium parkeerplaats P5, die dicht bij het terminalgebouw ligt en een aantal extra voorzieningen biedt, zoals gereserveerde parkeerplaatsen, valet-service en toegang tot de lounges van de luchthaven.

Passagiers en bezoekers kunnen een parkeerplaats van tevoren reserveren via internet of via de app van de luchthaven. De luchthaven biedt ook een aantal diensten om het parkeren gemakkelijker te maken, zoals laadstations voor elektrische voertuigen, een autowasdienst en een autoverhuurdienst.

  • Nieuws over Münster Osnabrück Airport
  • Geen nieuws gevonden.

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Frankfurt AirportFrankfurt
München AirportMünchen
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Berlin Brandenburg AirportBerlijn
Cologne Bonn AirportKeulen
Alicante-Elche AirportAlicante
Zadar AirportZemunik (Zadar)
Corfu International Airport, "Ioannis Kapodistrias"Kerkyra Island
Stuttgart AirportStuttgart
To top