Bremen Airport

Bremen Airport, ook wel bekend als Flughafen Bremen, is een regionale luchthaven in Duitsland. De luchthaven ligt op ongeveer 3 kilometer ten zuiden van Bremen, een stad in de deelstaat Nedersaksen. Bremen Airport is gemakkelijk te bereiken via de A27, de hoofdweg van Bremen naar Bremerhaven.

Bremen Airport heeft één terminalgebouw met een capaciteit voor ongeveer 2,5 miljoen passagiers per jaar. In het terminalgebouw zijn winkels, restaurants, een reisbureau en een wisselkantoor beschikbaar voor passagiers. Er is ook een parkeerterrein met ruimte voor zowel korte als lange parkeerplaatsen.

Bremen Airport heeft twee landingsbanen, waarvan de oudste in 1951 in gebruik werd genomen. De tweede landingsbaan werd in 1975 in gebruik genomen. Beide landingsbanen zijn ongeveer 3.000 meter lang en 60 meter breed.

Vanaf Bremen Airport kun je vluchten nemen naar verschillende bestemmingen in Europa, zoals Amsterdam, Barcelona, Londen, Parijs en Praag. De luchthaven is ook goed verbonden met andere steden in Duitsland, zoals Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg en München. Er zijn ook chartervluchten beschikbaar naar populaire vakantiebestemmingen zoals de Canarische Eilanden, Griekenland en Turkije.

Bremen Airport is een kleine, gemakkelijk toegankelijke luchthaven die vooral populair is bij passagiers die op zoek zijn naar betaalbare vluchten naar verschillende bestemmingen in Europa. De luchthaven biedt een aantal voorzieningen om het reisproces voor passagiers zo comfortabel mogelijk te maken, waaronder winkels, restaurants en een wisselkantoor. Er is ook een parkeerterrein beschikbaar voor passagiers die met de auto naar de luchthaven reizen.

  • Nieuws over Bremen Airport
  • Geen nieuws gevonden.

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
München AirportMünchen
Frankfurt AirportFrankfurt
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Stuttgart AirportStuttgart
Berlin Brandenburg AirportBerlijn
Hamburg AirportHamburg
Vilnius International AirportVilnius
Vienna International AirportWenen
To top