Aankomsttijden Chengde

VluchtAirlineNaarTijdStatus
MF2765 Xiamen Air Shijiazhuang11:20geannuleerd
G54939 China Express Airlines Shijiazhuang11:20geannuleerd
Op dit moment zijn er 2 geregistreerde vluchten die aankomen of al geland zijn op Chengde Puning Airport in Chengde. Het aantal geannuleerde vluchten is 2 en er zijn geen vluchten met vertraging. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer G54939. Deze vlucht uitgevoerd door China Express Airlines doet er naar verwachting 1 uur en 10 minuten over om van Chengde naar Chengde te vliegen. Er vliegen op dit moment 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Chengde. Dit zijn onder andere Xiamen Air en China Express Airlines. Er landen nu alleen vluchten vanaf de luchthaven in Shijiazhuang.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Chengde is nu 03:24 en de tijdzone van de luchthaven is Asia/Shanghai

De vluchtinformatie van Chengde Puning Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.
To top